Einde voor Van den Brom bij Genk? Coach krijgt nog steun van de spelersgroep

Einde voor Van den Brom bij Genk? Coach krijgt nog steun van de spelersgroep

12-02-2021 07:14 Laatste update: 07:17
16

KRC Genk had het de voorbije weken bijzonder moeilijk en kon niet overtuigen in de competitie en de Croky Cup. Vooral de druk op coach John van den Brom steeg gevoelig, maar de steun van zijn spelersgroep heeft hij nog steeds.

Na een 5 op 21 in de competitie werden er toch al wat vragen gesteld over de toekomst van Van den Brom bij Genk. "Het is eigen aan de voetbalwereld dat er in een mindere periode altijd naar de trainer wordt gekeken", reageert Heynen bij Het Laatste Nieuws.

Maar de middenvelder van Genk vindt niet dat dat ook terecht is. "We zijn dit seizoen toe aan onze derde coach. Hoelang is John van den Brom hier? Hij heeft niet eens een voorbereiding gekregen om zijn stempel te drukken. Het is gewoon fout om daar de trainer meteen op af te rekenen", klinkt het.

Als het van Heynen afhangt, blijft Van den Brom dus ook gewoon. "De groep staat achter hem", klinkt het. "Belangrijker dan die discussies over de trainer vind ik de strijdlust die er opnieuw was tegen STVV. Spelers moeten beseffen dat het een eer is om voor Genk te spelen. Genk is niet zomaar een club, voor mij toch niet", besluit Heynen.