Krmencik hoopt op definitief vertrek bij Club Brugge: Wil blijven bij PAOK

Krmencik hoopt op definitief vertrek bij Club Brugge: "Wil blijven bij PAOK"

12-02-2021 07:00
16

Michael Kremncik kon niet beter beginnen bij PAOK. De Tsjechische spits blijft maar scoren voor de Griekse ploeg en kan dat mogelijk ook beloond zien worden met een definitieve transfer.

Met vijf doelpunten in negen partijen kan je gerust spreken van een goed begin van Krmencik bij PAOK. De Tsjech is er een graag geziene speler en bij PAOK is men ook helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Naar verluidt wil de club graag langer door met Krmencik en ook de spits zelf ziet dat weer zitten.

In de bekerpartij tegen Lamia was Krmencik opnieuw goed voor een doelpunt en sprak hij duidelijke taal over zijn toekomst. "Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven - mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd", citeert Het Laatste Nieuws de Tsjechische spits.

Ondanks het feit dat Krmencik geen toekomst meer heeft bij Club Brugge, zal de landskampioen hem niet zomaar laten gaan. De landskampioen betaalde zelf zes miljoen euro voor de spits en liet geen aankoopoptie toe in zijn huurcontract bij PAOK.