'Losada kan beginnen aan avontuur, assistent Frutos moet nog wachten'

'Losada kan beginnen aan avontuur, assistent Frutos moet nog wachten'

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2021 om 13:15do 11-02-2021 om 13:15

Drie weken geleden raakte al bekend dat Hernan Losada naar DC United zou gaan. Losada kan echter nu pas aan zijn nieuwe job beginnen. De ex-coach van Beerschot moest nog wachten op een visum, weet Gazet Van Antwerpen. 

Het vertrek van Losada kwam als een donderslag bij heldere hemel. Inmiddels heeft zijn assistent Will Still hem opgevolgd. Losada is afgelopen nacht geland in Washington, waar hij samen met zijn assistent Nicolas Frutos (ex-Anderlecht) een nieuw avontuur gaat beginnen. Frutos laat wel op zich wachten, ook al omdat hij wacht op een visum. 

Echt een groot probleem is dat niet, want momenteel worden er geen competitiewedstrijden gespeeld in de Verenigde Staten. Het nieuwe seizoen is uitgesteld door de coronacrisis en gaat nu van start op 17 april. Losada en Frutos hebben dus nog voldoende tijd om hun kern klaar te stomen.

Bij DC United komen beide heren overigens nog een oude bekende van het Belgische voetbal tegen. Frédéric Brillant heeft nog gespeeld bij Beerschot en KV Oostende. De Fransman ligt al sinds 2018 onder contract in Washington.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws