Storm (26) heeft ambitie bij KV Mechelen: Het leeft in de spelersgroep

Storm (26) heeft ambitie bij KV Mechelen: "Het leeft in de spelersgroep"

11-02-2021 13:00 Laatste update: 13:08
3

Nikola Storm is klaar om weer belangrijk te zijn voor KV Mechelen. De flankaanvaller komt terug uit blessure en kan meteen twee keer tegen Beerschot spelen. Hij heeft nog hoge ambities voor dit seizoen. 

"Twee keer naar het Kiel op vier dagen tijd. Het is een rare week, hé", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "Het doet wat denken aan 1B, waarin we ook vaak tegen mekaar speelden. Of die rivaliteit nog speelt? Wij willen gewoon winnen, zoals altijd. We leggen ons geen extra druk op. Maar dit is wel een belangrijke week. Als we twee keer winnen tegen Beerschot, dan zetten we een mooie stap in de beker én richting de Play-Offs."

Twee jaar geleden schitterde Storm nog in de bekerfinale met een goal en een assist. "Het leeft in de spelersgroep. We willen zo ver mogelijk geraken. Wat wij twee jaar geleden meemaakten... Dat was schitterend. Wát een volksfeest. Het is nu wel zonder publiek, maar het zou fantastisch zijn als we opnieuw een mooi parcours kunnen neerzetten."

Met maar twee goals en drie assists was Storm dit seizoen nog niet aan het feest. "Na bepaalde wedstrijden dacht ik ook: 'Dju, dit kon beter' Ik viel een periode naast de basisploeg en liep vorige maand dan nog een spierblessure op, wat mij zelden overkomt. Dit is een seizoen van ups en downs. En mijn rendement moet beter, dat kan ik niet ontkennen. De volgende maanden wil ik knallen."