Gent kan weer rekenen op Vadis, Vanhaezebrouck waarschuwt: Toch afwachten

Gent kan weer rekenen op Vadis, Vanhaezebrouck waarschuwt: "Toch afwachten"

10-02-2021 16:31
2

Als KAA Gent haar seizoen nog glans wil geven, zal het van de Croky Cup moeten komen. In de achtste finales wacht met Sporting Charleroi een niet te onderschatten tegenstander. Misschien kan Vadis Odjidja wel voor de kentering zorgen. De aanjager zit toch al bij de selectie, dat is al iets.

Vadis beleeft namelijk een waar kwakkelseizoen en ontbrak vaker dan hij erbij was. Nu is de middenvelder echter volledig hersteld. Hij vervoegt de Gentse selectie dan ook voor het belangrijke duel met Charleroi. Op Michaël Ngadeu en Laurent Depoitre hoeven de Buffalo's dan weer niet te rekenen. Winteraanwinst Tarik Tissoudali daarentegen is wel van de partij. Hij brak de vorige ronde nog potten met een doelpunt en een assist.

Hein Vanhaezebrouck kan dus weer rekenen op zijn aanvoerder, Vadis. Ondanks dat goede nieuws legt de trainer de lat niet te hoog. "Als je terugkeert na zo'n lange periode is het toch afwachten of je meteen het verschil kan maken", klinkt het behoudend. Hoogstwaarschijnlijk zal Vadis vrede moeten nemen met een plekje op de bank.