Beerschot heeft slecht nieuws: Bakkali loopt nog voor debuut dijbeenletsel op

Beerschot heeft slecht nieuws: Bakkali loopt nog voor debuut dijbeenletsel op

10-02-2021 14:59 Laatste update: 16:03
14

Zakaria Bakkali zal nog even moeten wachten alvorens hij zijn debuut mag maken bij K. Beerschot V.A.. Door een ongeluk op de woensdagtraining heeft de winteraanwinst zich lelijk gekwetst aan het dijbeen, maakt de club zelf bekend.

Beerschot spreekt over 'brute pech' voor Bakkali. De vleugelaanvaller, die pas eind vorige maand overkwam van RSC Anderlecht, gleed ongelukkig door bij een actie op training en belandde daarbij hard tegen één van de doelpalen. Daar heeft hij in de eerste plaats een 'ernstige kneuzing en een bloeduitstorting' aan overgehouden, maar Beerschot vreest blijkbaar grotere schade. Eind volgende week staat er een scan gepland.

Het lijkt er dus op dat de Ratten hoe dan ook niet rekenen op Bakkali de komende tijd, zowel in het bekerduel met KV Mechelen als komend weekend. Dan staat in de Jupiler Pro League ... opnieuw een thuismatch tegen Malinwa op het programma. Zonder Bakkali dus. Jammer voor hem, want het gewezen toptalent trok de deur bij Anderlecht pas achter zich dicht en hoopt zijn loopbaan te herlanceren op het Kiel.