Het is verschrikkelijk voor een voetballer om dronken betrapt te worden buiten

"Het is verschrikkelijk voor een voetballer om dronken betrapt te worden buiten"

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2021 om 20:18di 09-02-2021 om 20:18

Radja Nainggolan is al een tijdje in de vergeethoek geraakt. Zijn periode bij Internazionale is geen succes en begin dit seizoen werd hij opnieuw uitgeleend aan Cagliari. Zijn team en Nainggolan doen het niet zo best, met één op achttien zitten ze in een moeilijke periode. De huidige sportieve baas, Walter Sabatini, is niet zo lovend over de Belgische middenvelder.

Radja Nainggolan zat op een zijspoor bij Internazionale. Antonio Conte rekende niet meer op de middenvelder dus werd hij opnieuw verhuurd aan Cagliari tot het einde van het seizoen. In zijn eerste periode bij Cagliari kende Radja een goede periode met veel doelpunten en een belangrijke rol. Zijn passage momenteel verloopt minder goed.

In zijn eerste periode bij Cagliari kwam hij Walter Sabatini tegen. Sabatini loodste Nainggolan naar de Italiaanse top met een transfer naar AS Roma. Volgens Sabatini is de verhouding tussen hen niet zo goed als die ooit was. Nainggolan is geen goeie kerel”, aldus de huidige sportieve baas van Bologna. “Hij wilde mij nooit erkennen als een deel van zijn geluk. Ik ben enorm gehecht aan hem. Ik heb hem ooit zelfs geknuffeld terwijl hij onder het zweet zat. Iets dat ik nooit zou doen, zelfs niet met m’n eigen zoon. Maar hij is nog altijd geen goeie kerel", sprak Sabatini.

De Italiaanse manager wees erop dat Nainggolan voortdurend loog over waar hij was. "Ik belde hem constant op wanneer hij in Rome was. Hij zweerde altijd opnieuw dat hij thuis was, maar dat was nooit waar. Hij is een leugenaar. Hij was altijd wel ergens. Het is verschrikkelijk voor een profvoetballer om dronken betrapt te worden buiten een nachtclub. Gelukkig hield ik altijd van hem op sportief niveau. Zijn tackles waren geweldig om naar te kijken. Toen hij hier in januari aankwam, dacht ik de beste deal van mijn carrière te hebben gemaakt", sloot Sabatini af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws