OFFICIEEL: Ambitieus Lokeren-Temse legt zeven nieuwe spelers vast

OFFICIEEL: Ambitieus Lokeren-Temse legt zeven nieuwe spelers vast

08-02-2021 17:12 Laatste update: 17:13
2

Lokeren-Temse heeft op de officiële kanalen haar ambitie uitgesproken. Het heeft een plan om voor de titel te gaan. Zeven spelers werden alvast voorgesteld: Jelle Merckx (29), Tibo Gabriel (19), Yesten Baert (17), Sami Djadi (22), Arno De Kuyffer (18), Niels Elewaut (27) en Gianni De Neve (26).

“Het voorbije seizoen wilden we graag op zijn minst linker kolom halen, liefst zelfs ons onder de eerste vijf nestelen. Corona heeft er anders over beslist, we hebben niet kunnen bewijzen dat we dat waard waren, hoewel de resultaten van de laatste weken toch een zekere indicatie gaven dat het kon”, zegt sportief directeur Steven De Proost.

“Dit jaar moeten we de lat resoluut hoger leggen: we gaan voor de titel”, gaat Proost verder. “We moeten die ambitie durven uitspreken, maar tegelijk moeten we nederig genoeg blijven en zeggen dat de titel halen niet vanzelfsprekend zal zijn. Ik kan voor de vuist weg wel een drietal clubs opsommen die ook die ambitie koesteren.”

“Hoe dan ook: de spelers die naar Daknam komen, moeten ons helpen om die ambitie gestalte te geven. De spelers die nu al al zijn vastgelegd passen in dat plaatje. We zijn wel nog op zoek naar drie extra absolute meerwaardespelers. Die zullen vermoedelijk pas worden vastgelegd tijdens de gebruikelijke transferperiode van 1A en 1B”, klinkt het.