Bolat is absoluut niet mals bij KAA Gent: Gewoonweg ongelofelijk

Bolat is absoluut niet mals bij KAA Gent: "Gewoonweg ongelofelijk"

08-02-2021 13:30
15

KAA Gent bleef zondag steken op een 2-2 tegen Eupen. Aan één puntje heeft KAA Gent bitter weinig. Dat weet ook doelman Sinan Bolat, die zich vragen stelde bij de prestatie van de scheidsrechter en VAR.

De 0-1 kwam er namelijk na buitenspel van Eupen. "Baby heeft na de match zelf toegeven dat hij de bal met het hoofd raakte, waardoor Prevljak buitenspel kwam te staan. Als hij er niet tussen zat, was er normaal gezien geen probleem en pakte ik de bal gewoon. Maar als een spits op deze manier gewoon mag binnen koppen, dan wordt het moeilijk voor een doelman", geeft hij aan op de officiële website.

Bolat snapt niet waarom het doelpunt toch nog gegeven werd. "Het is gewoon onbegrijpelijk dat geen enkele scheidsrechter dit gezien heeft. Er zijn genoeg beelden en we kunnen de fases inzoomen en terugspoelen."

Mede door die fout pakt KAA Gent maar één punt. "Een punt volstaat zeker en vast niet voor ons. Hier schieten we niets mee op in het klassement. We vochten nochtans hard voor die drie punten maar we houden ze jammer genoeg opnieuw niet thuis. Het is gewoonweg ongelooflijk hoe ons de overwinning werd ontnomen door de VAR."