KAA Gent mag hopen op sterke Tissoudali: Eén op één de beste in België

KAA Gent mag hopen op sterke Tissoudali: "Eén op één de beste in België"

05-02-2021 23:00
4

Tarik Tissoudali vierde woensdag zijn debuut bij KAA Gent en wist meteen te overtuigen tegen Heur-Tongeren. De flankaanvaller moet voor nog wat extra fleur zorgen bij Gent dit seizoen en volgens Mohammed Messoudi zal hij daar ook in slagen.

Gent lijkt de komst van Tissoudali ook deels te danken hebben aan Messoudi. "Ik raadde hem inderdaad aan om voor Gent te kiezen, want hij is in beeld bij de Marokkaanse bondscoach", zegt Messoudi in Het Nieuwsblad.

"In Saoedi-Arabië of de MLS zou hij veel minder in de kijker lopen. Hij verdient ook echt deze transfer, want mede dankzij Tarik dwong Beerschot vorig seizoen de promotie af. En ook nu was hij één van de uitblinkers op het Kiel", klinkt het.

Messoudi twijfelt er ook niet aan dat Tissoudali een aanwinst zal zijn voor Gent. "Hij zorgt voor diepgang, haakt goed af en speelt altijd uit het duel. Met zijn loopacties en behendigheid aan de bal, zeker één op één, is hij de beste speler in de Jupiler Pro League. Als je hem wat ontziet van defensieve taken, kan hij van goudwaarde zijn", aldus Messoudi.