Union dendert door, aansluitingstreffer Lierse Kempenzonen komt te laat

05-02-2021 21:56
1

Union is weer een staper dichter bij promotie gekomen. Vrijdag won in de Proximus League met 2-1 van Lierse Kempenzonen. Deniz Undav maakte het doelpunt van de avond.

Na 26 minuten kreeg Vanzeir de kans om de score te openen. Hij mocht aanleggen vanaf elf meter. Vanzeir klaarde de klus en zette de thuisploeg via een strafschop op 1-0. Voor de spits was het al zijn elfde van het seizoen.

Nog in de tweede helft verdubbelde Deniz Undav de score met een prachtige treffer. In het tweede deel na de rust kwam Lierse Kempenzonen nog terug in de partij. Emile Samijn scoorde in de 67 minuut de 2-1, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers niet.

Door de zege verstevigt Union zijn leidersplaats. Het heeft nu 14 punten meer dan Westerlo. De nummer 2 in de stand speelde wel een match minder.