Juklerod spaart Antwerp niet na verwijzing naar B-kern: Meer respect verwacht

Juklerod spaart Antwerp niet na verwijzing naar B-kern: "Meer respect verwacht"

05-02-2021 20:20
18

Voor Simen Jukleröd lijkt het verhaal bij Royal Antwerp FC er al op te zitten. Nadat hij een contract heeft ondertekend bij KRC Genk werd de verdediger naar de B-kern verwezen. Een zet die Jukleröd maar moeilijk kan aanvaarden.

Door zijn verwijzing naar de B-kern lijkt Jukleröd dit seizoen nog maar weinig aan bod te gaan komen bij Antwerp. In zijn thuisland Noorwegen heeft hij in een gesprek bij VG.no stevig uitgehaald naar Antwerp.

"Ik kan hun keuze enigszins begrijpen, al heb ik zelf het gevoel alles correct en professioneel aangepakt te hebben. Zulke gevolgen had ik daarom niet verwacht. Het wordt een langer halfjaar dan gehoopt. Ik weet niet of mijn verwijzing naar de B-kern permanent is, maar ik train nu alleszins met hen mee en mag niet aanwezig zijn als het eerste team in het stadion is", legt hij nog uit.

Genk boven buitenland
Dat Jukleröd naar Genk trekt, kon men bij Antwerp duidelijk maar matig appreciëren. "Ik heb met het bestuur en de club gesproken vooraleer ik tekende bij Genk. Ze waren niet tevreden en hadden liever dat ik naar New York of Spanje ging, waar ze eveneens interesse in mij toonden. Alleen stond mijn keuze vast", aldus Jukleröd.

En daardoor komt nu ook het EK in gevaar voor de Noor. "Ik had uiteraard verwacht minder te spelen, maar dacht omwille van mijn verdiensten voor de club wel een optimale trainingsroutine te kunnen behouden. Ik hoopte dus op iets meer respect en kan gerust zeggen dat ik teleurgesteld ben. Ik heb het gevoel dat ik slecht behandeld ben door het management", besluit Jukleröd.