Nieuwkomer bij KRC Genk maakt grote indruk: Hij is fantastisch

Nieuwkomer bij KRC Genk maakt grote indruk: "Hij is fantastisch"

05-02-2021 19:15 Laatste update: 19:19
Jupiler Pro League 3 Reacties

KRC Genk verloor in de wintertransferperiode met Joakim Maehle een absolute sterkhouder, maar haalde al snel een vervanger in huis. Komende zomer dreigt het ook Jhon Lucumi en/of Carlos Cuesta te verliezen. Een vervanger heeft het met Mark McKenzie echter al gevonden.

De Amerikaanse verdediger werd voor een som van meer dan vijf miljoen euro weggehaald bij Philadelphia Union. Hij kreeg ook al speelminuten bij de Limburgers én wist daarin te overtuigen. "Hij is fantastisch op het veld", zege Jere Uronen bij CBS Sports.

Uronen kan de lof dan ook niet op. "Hij heeft in zijn eerste weken echt indruk gemaakt op me. Hij was zeer goed in zijn eerste twee basisplaatsen en maakte geen enkele fout. Hij gebruikt goed zijn lichaam om schoten af te blokken en hij heeft vertrouwen aan de bal en in de passing", geeft de Finse verdediger aan.

In de Verenigde Staten verwacht men veel van McKenzie, maar ook bij Genk hoopt men op een grote doorbraak. De 21-jarige verdediger moet in de nabije toekomst achterin de patron gaan worden bij Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie