Beerschot kijkt uit naar derby tegen Antwerp: Niet te hard van stapel lopen

Beerschot kijkt uit naar derby tegen Antwerp: "Niet te hard van stapel lopen"

05-02-2021 15:45
1

Beerschot kan na de recente 7 op 9 met een ontspannen gevoel toeleven naar de derby tegen Antwerp. Beerschot staat zevende, Antwerp tweede. Tussen de twee Antwerpse clubs zitten slechts zes punten. Will Still hoopt die kloof te verkleinen.

Beerschot is nog altijd volop in strijd voor de top-vier. "Toch zijn we daar totaal niet mee bezig", vertelde Still aan Het Laatste Nieuws. "Twee weken geleden moesten we nog eerder omlaag kijken, dus laat ons niet te hard van stapel lopen. Als we straks play-off 2 zouden halen: top. Als we play-off 1 zouden halen: super. Maar het is niet zo dat we die doelen expliciet hebben uitgesproken."

De derby van zondag zal dus een geladen wedstrijd worden. "We weten dat deze match enorm veel betekent voor onze supporters. Al is en blijft het natuurlijk jammer dat er geen fans mogen komen kijken naar deze derby. Of we na de nederlaag op de Bosuil eerder dit seizoen extra gemotiveerd zijn om te tonen dat we onze voet naast Antwerp kunnen zetten? Dat deden we toen eigenlijk ook al. Alleen hopen dat we nu dus kunnen winnen", besloot Still.