Anderlecht heeft al akkoord over meerjarencontract: Dan is 2,5 miljoen een koopje

Anderlecht heeft al akkoord over meerjarencontract: "Dan is 2,5 miljoen een koopje"

Gepubliceerd: vrijdag 5 februari 2021 om 08:45vr 05-02-2021 om 08:45

Laatste update: vrijdag 5 februari 2021 om 09:18vr 05-02-2021 om 09:18

RSC Anderlecht zag hoe Majeed Ashimeru meteen scoorde bij zijn debuut. In de bekerwedstrijd tegen RFC Luik mocht de 23-jarige huurling van RB Salzburg invallen en slechts enkele minuten later was het al prijs. Anderlecht houdt er alvast rekening mee dat Ashimeru definitief overkomt.

Tijdens de wintermercato bereikte Anderlecht een akkoord met Salzburg omtrent de huur van Ashimeru. Er werd ook een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro opgenomen in de overeenkomst. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht nu al een akkoord met Ashimeru zelf over een meerjarencontract, wat er op kan wijzen dat er aan een definitieve transfer wordt gedacht.

Benoit Thans, scout bij Salzburg, gelooft dat Anderlecht een zaakje kan doen met de komst van Ashimeru. "Vorig jaar hebben ze Ashimeru nog een nieuw contract tot 2024 gegeven. Dat doen ze daar alleen als ze echt in je potentieel geloven. Maar tegelijk speelde hij te weinig - de concurrentie is er moordend. De vier eerste keuzes op het middenveld zijn op dit moment beter dan hij en de opties op de bank ook. Dan moet je keuzes maken", klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Anderlecht hem definitief kunnen inlijven?

Ja
87%
Nee
13%
(412 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws