Fellaini kan comeback maken bij Rode Duivels: Hij is een competitiebeest

Fellaini kan comeback maken bij Rode Duivels: "Hij is een competitiebeest"

05-02-2021 08:15 Laatste update: 08:20
3

De Rode Duivels trekken deze zomer naar het EK. Er zijn slechts 23 plaatsen vrij in de selectie van bondscoach Roberto Martinez, maar in totaal volgt de Spanjaard meer dan 100 Belgische voetballers. Ook Marouane Fellaini kan een comeback maken bij de nationale ploeg.

Over een EK-selectie wil Martinez het nog niet hebben, maar de deur voor een terugkeer bij de Rode Duivels staat wel op een kier. "We volgen iedereen die voor de Rode Duivels kán spelen. Marouane hoort daar voor mij nog altijd bij. Op het moment dat hij aangaf dat hij wilde stoppen als Rode Duivel, had ik daar alle begrip voor", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Toch blijft Martinez rekening houden met Fellaini. "Maar hij is een competitiebeest en een winnaar en als de nationale ploeg hem nodig heeft, dan zal hij er klaar voor zijn. Dat is de reden dat we hem van dichtbij volgen. We vergaren op dit moment met onze scouting zo veel mogelijk informatie over iedereen die in aanmerking komt voor de nationale ploeg", besluit de bondscoach.