Keert Maes ooit terug zijn oude nest? Als trainer weet ik niet

Keert Maes ooit terug zijn oude nest? "Als trainer weet ik niet"

04-02-2021 20:23
1

Sint Truiden VV rekende in de 16e finales af met fusieclub Lokeren-Temse. De ploeg van Peter Maes won met 0-2 in het stadion waar hij mooie momenten beleefde. In een interview na de wedstrijd sprak Maes eventueel over een terugkeer naar het oude nest.

Peter Maes is Sint Truiden een tweede leven aan het geven. Hij reanimeerde de club eigenhandig en zorgde dat STVV uit een benarde situatie kwam in de Jupiler Pro League. Ook in de Beker van België is STVV goed gestart, het won met 0-2 tegen een strijdend Lokeren-Temse met als aanvoerder Kilian Overmeire. 

Na de wedstrijd stond Maes de pers van Lokeren-Temse te woord en ze vroegen naar een eventuele terugkeer naar Lokeren-Temse. "Als trainer weet ik het niet want ik ben al niet meer van de jongste hé. Ik sprak even met jullie voorzitter en hij is echt razendambitieus en wie weet als jullie die stappen zetten dat er een terugkeer in zit. Er zijn nog genoeg rollen binnen een club waar ik mijn steentje aan kan bijdragen", zei Maes na de wedstrijd.

Er was tijdens de wedstrijd ook even een onderonsje tussen Peter Maes en zijn voormalige kapitein Kilian Overmeire. "Toen een speler van ons ging zitten riep Kilian of ze wel genoeg getraind hadden. Ik zei dat ze misschien te veel getraind hebben", vertelde een tevreden trainer.