Bekervoetbal op TV: Voetbalfans kunnen dagen vullen met flink wat bekerpartijen

Bekervoetbal op TV: Voetbalfans kunnen dagen vullen met flink wat bekerpartijen

04-02-2021 16:58

De Beker van België is weer volledig op gang en ook volgende week krijgen we weer enkele wedstrijden in het toernooi. Dan staan de 1/8e finales gepland. Voor die partijen kennen we nu ook de wedstrijduren én welke wedstrijden zullen worden uitgezonden.

Cercle Brugge en KV Oostende beginnen op 9 februari om 18u00 aan de 1/8e finales, maar die wedstrijd zal niet op televisie te zien zijn. Enkele uren later kunnen Belgische voetbalfans wel zappen naar het Waalse Club RTL, waar men de partij tussen KV Kortrijk en Standard zal uitzenden.

Limburgse derby, topper Club Brugge - Antwerp
Een dag later staan er ook enkele mooie duels op het programma, met de Waalse confrontatie tussen KAS Eupen en Olympic Charleroi en de Limburgse derby tussen KRC Genk en STVV. Die laatste wedstrijd wordt ook uitgezonden op Sporza. Enkele uren later staat op VTM2 de topper tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC gepland.

Afsluiten in Brussel
De fans van Beerschot en KV Mechelen zullen op 11 februari hun ploeg niet aan het werk kunnen zien, tenzij één van beide ploegen ervoor zorgt dat er een livestream komt. De wedstrijd tussen KAA Gent en Sporting Charleroi wordt echter wél uitgezonden en dat op Club RTL.

Afsluiten doen we dan uiteindelijk met de Brusselse derby tussen Union en RSC Anderlecht. Dat is ook de enige wedstrijd die op zowel een Waalse als een Vlaamse zender te zien zal zijn, namelijk Club RTL en Sporza.