Jeugdproduct laat zich zien bij Club Brugge, maar: Ik moet geduld hebben

Jeugdproduct laat zich zien bij Club Brugge, maar: "Ik moet geduld hebben"

04-02-2021 13:00
2

Club Brugge heeft de klus geklaard tegen Olsa Brakel. Het werd zelfs 6-1. Thomas Van den Keybus (19) mocht starten op het middenveld en deed het lang niet slecht. 

"Het is natuurlijk altijd leuk als je als jongere mag starten", geeft hij aan op de officiële website. "Finaal was het een aangename bekerwedstrijd en nu is het op naar de volgende wedstrijden. Iedereen is fysiek duidelijk in orde en dat is heel belangrijk omdat er de komende weken heel wat wedstrijden op het programma staan."

Van den Keybus kon bijna scoren, maar raakte het doelhout. "Het enige minpuntje, voor mij althans, was die gemiste kans. Jammer van die bal op de onderkant van de lat, maar het zal hopelijk voor de volgende wedstrijd zijn waarin ik mag meespelen. Uiteraard smaakt deze speelkans naar meer, maar ik weet dat ik geduld moet blijven hebben en de kansen grijpen als die er komen."

Van den Keybus speelde voorlopig nog maar vier minuten mee in de Jupiler Pro League. Hij is wel basisspeler bij Club Brugge NXT in Eerste Klasse B.