Burger King deelt sneer uit richting Hazard na nieuwe blessure: 'Twee voor één'

Burger King deelt sneer uit richting Hazard na nieuwe blessure: 'Twee voor één'

03-02-2021 22:47
8

Eden Hazard staat nog maar eens aan de kant bij Real Madrid. De peperdure sterspeler ontbrak dinsdag al op training en zou nu vier tot zes weken onbeschikbaar staan. Stilaan dreigt zijn verblijf in de Spaanse hoofdstad helemaal uit te draaien op een nachtmerrie. Burger King draait het mes nog wat dieper in de wonde.

De bekende hamburgerketen postte woensdag een opmerkelijke tweet als reactie op een bericht van een Real-Madrid-profiel. Toen daarop het nieuws verscheen dat Hazard niet meetrainde met de rest van de spelersgroep, kon de Spaanse tak van Burger King zich niet inhouden. 'Twee voor één bij Burger King', verwees het fastfoodrestaurant naar één van haar bekende promotie-acties.

Die 'grap' zal ongetwijfeld kwaad bloed zetten bij de Hazard-aanhangers. De dribbelaar ligt immers voor de zoveelste keer in de lappenmand sinds zijn veelbesproken overstap naar Real, nu ruim anderhalf jaar geleden. Destijds legde De Koninklijke zo'n honderd miljoen euro op tafel. Daar haalde het nog niet zo veel profijt uit. Hazard werd sindsdien geteisterd door overgewicht en blessureleed.