Kums:Een moeilijk jaar voor ons, resultaten zijn nog nooit zo slecht geweest

Kums:"Een moeilijk jaar voor ons, resultaten zijn nog nooit zo slecht geweest"

02-02-2021 20:54

KAA Gent kent een minder seizoen maar met de aanstelling van Hein Vanhaezebrouck denken de Bufallo's het tij te keren. Onder de vleugels van Vanhaezebrouck groeit middenvelder Sven Kums ook stilaan naar zijn beste vorm toe. Naar aanleiding van zijn 150e wedstrijd maakte Gent een video waarin Kums terugblikt op zijn periode bij Gent.

Sven Kums speelde afgelopen weekend zijn 150e wedstrijd voor KAA Gent. In zijn eerste passage bij de club kende hij een enorm succesvolle periode. Kums en Gent wonnen de titel in 2015 en maakten furore in de Champions League. De middenvelder versierde een transfer naar de Premier League, Watford FC kocht de middenvelder weg bij Gent. 

Kums blikt terug op zijn periode bij Gent en looft de warmte die de club over zich heen heeft. "Ik denk dat elke nieuwe speler die toekomt bij deze club, zich erg rap thuisvoelt. Het is een warme club met een goede organisatie", zei Kums in een interview.
De gelegenheidsaanvoerder gaf ook zijn mening over het mindere seizoen van Gent. "We kennen een minder seizoen en de resultaten thuis zijn nog nooit zo slecht geweest. We missen onze supporters, maar ik ben er zeker van dat we samen met hen het tij kunnen keren."