'Neymar en PSG vinden elkaar: recordcontract uit 2017 wordt opengebroken'

'Neymar en PSG vinden elkaar: recordcontract uit 2017 wordt opengebroken'

02-02-2021 16:26 Laatste update: 17:43
2

Neymar en Paris Saint-Germain komen binnenkort met nieuws naar buiten, meldt de Braziliaanse tak van TNT Sports dinsdag. Het contract van de duurste voetballer aller tijden zal over niet al te lange tijd officieel opengebroken worden.

Neymar kwam in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona en signeerde toen een vijfjarig contract. Die verbintenis loopt nu nog steeds, maar de vleugelaanvaller sprak zelf al de intentie uit om bij te tekenen.

Volgens TNT Sports hebben club en speler zelfs al een akkoord bereikt. Hoewel 28-jarige vleugelaanvaller al sinds zijn transfer onophoudelijk werd gelinkt aan een terugkeer in Camp Nou, zal hij binnenkort officieel zijn toekomst aan PSG verbinden: Neymar gaat voor nog eens vier jaar bijtekenen en zal ook na zijn dertigste nog in Frankrijk spelen, klinkt het.

De man van 222 miljoen euro kwam door diverse blessures tot slechts 101 officiële wedstrijden namens PSG, maar was hierin wel goed voor 83 goals en 46 assists. Bovendien pakte hij tien prijzen – drie landstitels, drie Super Cups, tweemaal de Coupe de la Ligue, tweemaal de Coupe de France – met zijn ploeg en stond hij in 2020 in de Champions League-finale.