Update: 'Antwerp heeft toch versterking en huurt Fulham-verdediger Le Marchand'

Update: 'Antwerp heeft toch versterking en huurt Fulham-verdediger Le Marchand'

01-02-2021 22:46 Laatste update: 23:40

Royal Antwerp FC zoekt in de laatste uurtjes van de wintermercato nog naar verdedigende versterking. Aleksandar Vukotic was de uitverkoren man, maar ondanks constructieve gesprekken met Waasland-Beveren kwam er geen akkoord uit de bus. Maxime Le Marchand dan maar?

De Franse mandekker loopt al even in beeld bij Antwerp, maar tot nog toe kreeg Vukotic dus de voorkeur. Nu die deal is afgesprongen, ligt Le Marchand in pole positie, voorspelt Het Nieuwsblad. Luciano D'Onofrio draait er alvast zijn hand niet voor om in de ultieme momenten van een transferperiode nog een konijn uit de hoge hoed te toveren.

De 31-jarige Le Marchand komt er voorlopig niet meer aan te pas bij Fulham. Twee jaar geleden was de verdediger nog een vaste waarde in de Premier League, maar na de degradatie van The Cottagers ging het met zijn persoonlijke status bergaf. Dit seizoen kwam Le Marchand amper twee keer in actie voor Fulham, de laatste keer dateert alweer van oktober vorig jaar.

Update: Volgens Het Nieuwsblad raakt de deal rond Le Marchand ook nog rond. De verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, zonder aankoopoptie.