Standard legt transferboeken neer: 'Blessure Amallah kwam als geluk bij ongeluk'

Standard legt transferboeken neer: 'Blessure Amallah kwam als geluk bij ongeluk'

01-02-2021 22:12
2

Standard Luik zal geen zaakjes meer doen in de sloturen van de winterse transfermarkt. Integendeel, de poorten van Sclessin zijn al voortijdig gesloten, beweert La Dernière Heure. Mbaye Leye hoeft dus geen vertrekkers meer te vrezen.

Dat zal de kersverse trainer van Standard plezieren, want de voorbije dagen werden nog enkele sterkhouders aan de mouw getrokken, zoals Selim Amallah en Nicolas Raskin. Vooral die eerste was gegeerd. De Marokkaanse international blesseerde zich onlangs echter, een tegenslag die ergens een meevaller werd voor de Rouches. De interesse van andere clubs bekoelde zo immers vanzelf.

Amallah blijft dan ook minstens tot komende zomer aan boord aan de Maas. Datzelfde geldt voor Obbi Oulare, al zal de Waalse topclub daar minder happig op zijn. De bonkige aanvaller mocht namelijk opkrassen. Het bestuur verwees hem enkele weken geleden al door naar de B-kern, maar die status heeft Oulare niet aan een nieuwe club geholpen. De volgende maanden krijgt hij dus nog een kans om Leye en co te overtuigen.