UPDATE: 'Beerschot verlost Anderlecht van Bakkali, beoogde vervanger Tissoudali'

UPDATE: 'Beerschot verlost Anderlecht van Bakkali, beoogde vervanger Tissoudali'

01-02-2021 21:45 Laatste update: 22:53
Jupiler Pro League 20 Reacties

RSC Anderlecht gebruikt de laatste dag van de wintermercato nog om afscheid te nemen van enkele overbodige krachten. Na Landry Dimata zoekt ook Zakaria Bakkali - gedwongen - andere oorden op. K. Beerschot V.A. zou de onderhandelingen nog net op tijd afgerond krijgen.

Witte rook kwam er voorlopig nog niet uit Brussel, maar volgens La Dernière Heure zit dat er wel degelijk aan te komen. Beerschot is gretig op de kar gesprongen. De Ratten zoeken een opvolger voor Tarik Tissoudali, de dribbelaar die naar KAA Gent verhuisd is. Dat moet Bakkali worden. Onze landgenoot viel in de eerste seizoenshelft helemaal door de mand bij Anderlecht.

Net als Dimata ging paars-wit dan ook naarstig op zoek naar een overnemer. In eerste instantie leek Sparta Rotterdam de bestemming te worden, maar in het slot van de onderhandelingen kwam er een kink in de kabel. Dat zou met Beerschot niet mogen gebeuren. Bakkali zou op huurbasis naar het Kiel verkassen.

Update: Anderlecht gaat Bakkali wel degelijk verhuren aan Beerschot. Beide partijen hebben daarover een akkoord gevonden, beweert La Dernière Heure. Het gaat zoals aangekondigd om een uitleenbeurt mét aankoopoptie. Er zou snel bevestiging komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie