Vukotic baalt na afspringen deal Antwerp: “Een probleem tussen de clubs”

Vukotic baalt na afspringen deal Antwerp: “Een probleem tussen de clubs”

01-02-2021 20:36 Laatste update: 02-02-2021 08:26
2

Aleksandar Vukotic trekt dan toch niet naar Royal Antwerp FC. The Great Old bevestigt dat het interesse toonde in de verdediger, maar een akkoord vond het niet met Waasland-Beveren.

De verdediger van Waasland-Beveren werd de voorbije dagen gelinkt aan Antwerp en werd zelfs aan de Bosuil gespot. Een transfer leek dan ook in de maak, maar Antwerp heeft via de officiële kanalen aangegeven dat die er toch niet komt. De verdediger blijft bij Waasland-Beveren, dat niet akkoord ging met het geboden bedrag voor Vukotic.

Waasland-Beveren zag eerder al Gamboa vertrekken en lijkt een nieuwe verdediger te kunnen missen in de degradatiestrijd. De Waaslanders staan momenteel op een laatste plek in de stand.

Update: Aleksandar Vukotic leek op weg naar Antwerp, maar zag op de valreep de deal mislukken. Hij legde zijn medische tests af en er lag een contract voor 3,5 jaar klaar op de Bosuil, maar het feestje ging niet door. “Een probleem tussen de clubs”, zo zei hij zuchtend aan Het Nieuwsblad. “Het is definitief voorbij.”