OFFICIEEL: Sporting Charleroi slaat opnieuw toe en haalt nog jong talent binnen

OFFICIEEL: Sporting Charleroi slaat opnieuw toe en haalt nog jong talent binnen

01-02-2021 18:36

Sporting Charleroi is bijzonder actief op de laatste dag van de transfermercato, al concentreren de Zebra's zich vooral op jonge talenten. Na de transfer van Yunus Bahadir (KRC Genk) werd nu ook de overstap van Anass Zaroury afgerond.

De 20-jarige flankaanvaller maakt de overstap van SK Lommel. Dat meldt Charleroi via zijn officiële kanalen. Zaroury is een rechtsvoetige flankaanvaller die zowel op links als op rechts kan spelen. Hij tekende een contract voor 2,5 seizoenen, met een optie voor twee extra seizoenen.

Zaroury, dit seizoen al goed voor zes goals en drie assists in zestien matchen voor Lommel, zal het seizoen af maken bij de 1B-ploeg en sluit pas volgend seizoen aan bij Charleroi. Zaroury speelde sinds de zomer van 2019 bij Lommel, dat hem wegplukte bij de jeugd van Zulte Waregem.

Charleroi is enorm actief op de laatste dag van de transfermercato. Eerder werd al de komst van Yunus Bahadir (KRC Genk) aangekondigd. In principe komt daar in de loop van de avond nog Christian Benavente (Antwerp FC) bij.