Sevilla-coach Lopetegui reageert op gesprekken met Ajax: 'Niet helemaal rond'

Sevilla-coach Lopetegui reageert op gesprekken met Ajax: 'Niet helemaal rond'

01-02-2021 16:01
1

Sevilla-trainer Julen Lopetegui bevestigt dat Oussama Idrissi op weg is naar de uitgang in Andalusië. De 24-jarige linksbuiten maakt het seizoen op huurbasis af bij Ajax. De laatste plooien worden momenteel gladgestreken.

"Ze praten over Idrissi, maar het is nog niet helemaal rond", zegt Lopetetui tegen ABC Sevilla over de onderhandelingen tussen de clubs. Idrissi kwam vorige zomer voor twaalf miljoen euro over van AZ, maar hij kreeg bij Sevilla nauwelijks speeltijd. "Hij kwam hier geblesseerd en heeft daardoor weinig kunnen spelen. Het ging nu wat beter, maar hij zocht naar de mogelijkheid om meer minuten te maken."

Meer wil Lopetegui niet kwijt over het aanstaande vertrek van de Marokkaanse international. "De transfermarkt valt niet onder mijn jurisdictie. Ik weet ook niet meer, ik richt mij op de wedstrijd van dinsdag", doelt hij op het duel met UD Almería in de Copa del Rey.

Zondagavond pakten Voetbal International en De Telegraaf uit met het nieuws dat Idrissi het seizoen afmaakt bij Ajax. De Amsterdammers zouden een optie tot koop in de deal willen opnemen, maar daar is de Spaanse club niet happig op. Idrissi moet bij Ajax de vervanger worden van Quincy Promes.