Watford strikt Pochettino en Bergkamp: 'Moeilijk vergeleken te worden met vader'

Watford strikt Pochettino en Bergkamp: 'Moeilijk vergeleken te worden met vader'

01-02-2021 15:28

Watford heeft zich versterkt met Mitchel Bergkamp en Maurizio Pochettino. De zonen van Ajax- en Arsenal-legende Dennis en Paris Saint-Germain-trainer Mauricio hebben een contract getekend tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Bergkamp (22) en Pochettino (19) krijgen de kans om zich te bewijzen in het O23-elftal van de Championship-club. "Toen ik jonger was, was het moeilijk dat ik constant vergeleken werd met mijn vader. Maar daar heb ik me op aangepast. Ik ben een aanvallende middenvelder, een nummer tien. Ik wil mezelf bewijzen en hoop dat ik een kans krijg in het eerste elftal", zegt de Nederlander op de clubsite.

Bergkamp zat dit seizoen nog zonder club. De aanvallende middenvelder speelde tussen 2011 en 2020 voor Almere City. Hij was in 47 wedstrijden voor Jong Almere City goed voor zeven doelpunten, maar maakte niet zijn debuut in de hoofdmacht. 

Pochettino komt over uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur, de club waar zijn vader in november 2019 werd ontslagen. Watford haalde ook de 31-jarige middenvelder Dan Gosling in huis. Hij komt over van Bournemouth.