UPDATE: 'Antwerp grijpt mis, Sakala wil liever bij Oostende blijven'

UPDATE: 'Antwerp grijpt mis, Sakala wil liever bij Oostende blijven'

01-02-2021 13:40 Laatste update: 18:49
5

KV Oostende probeert Fashion Sakala vandaag nog van de hand te doen. De prijsschutter is einde contract aan de kust, Oostende wil zijn diensten daarom nog te gelde maken. Het Schotse Rangers zou concreet zijn.

Met twaalf doelpunten uit 22 wedstrijden zou het vertrek van Sakala een aderlating zijn voor Oostende. Het contract van de Zambiaan loopt echter af in de zomer, de club wil dan ook niet het risico lopen dat Sakala binnen enkele maanden gratis de deur uitloopt. Dat meldt alvast Het laatste Nieuws.

Oostende kijkt daarvoor vooral naar het Schotse Rangers. De club uit Glasgow zou concrete interesse hebben in de diensten van Sakala. Enkele andere niet nader genoemde clubs zouden echter ook een oogje hebben op de aanvaller.

UPDATE: Rangers krijgt er nog een stevige concurrent bij, ook Antwerp zou namelijk interesse hebben. Oostende kan beide ploegen alvast tegen elkaar uitspelen om de prijs op te drijven. Opvallend: Antwerp en Rangers kijken elkaar midden februari in de ogen in de Europa League. Afwachten dus in welke kleur Sakala daar aan de aftrap zal verschijnen.

Update: Sakala blijft in Oostende. Dat meldt David Van den Broeck. Antwerp hoopte op de komst van de aanvaller, maar die bedankte vriendelijk.