'Antwerp denkt aan vier nieuwkomers, onder andere bij KV Oostende en Fulham'

'Antwerp denkt aan vier nieuwkomers, onder andere bij KV Oostende en Fulham'

01-02-2021 09:00 Laatste update: 09:11
4

Royal Antwerp FC gaat nog een drukke slotdag tegemoet op de transfermarkt. Lior Refaelov vertrekt mogelijk nog en inkomend staan er momenteel nog vier namen op het verlanglijstje, aldus Het Nieuwsblad.

De eerste nieuwkomer lijkt Aleksandar Vukotic te worden. De boomlange verdediger van Waasland-Beveren was eerder al in beeld, maar tijdens deze mercato lijkt Antwerp hem ook effectief binnen te halen. Verwacht wordt dat de deal snel rond is maandag.

Verder blijft Antwerp ook azen op Jelle Bataille. De vleugelverdediger én jeugdproduct van KV Oostende is echter niet van de goedkoopste, al heeft The Great Old zijn komst nog niet opgegeven. Daarbovenop werd Maxime Le Marchand (31) aangeboden op de Bosuil. De Fulham-verdediger was eerder al in beeld bij Antwerp. Zowel Bataille als Le Marchand zijn momenteel nog te duur naar de zin van Luciano D'Onofrio.

Daarnaast mag er ook in het offensieve compartiment nog iets verwacht worden, zeker omdat Refaelov en Cristian Benavante kans maken op een vertrek. Tokmac Nguen (27) van het Hongaarse Ferencvaros was al in beeld, sprak over de gesprekken met Antwerp en heeft aan zijn club laten weten dat er maandag een beslissing valt over zijn toekomst.