'Anderlecht zoekt oplossing voor Bakkali, terwijl Kompany inpraat op Dimata'

'Anderlecht zoekt oplossing voor Bakkali, terwijl Kompany inpraat op Dimata'

01-02-2021 07:45
9

RSC Anderlecht zal geen nieuwe spelers meer in huis halen, maar uitgaand kan én hoopt paars-wit vooral nog een deal af te ronden. Zakaria Bakkali trekt niet naar Sparta Rotterdam, maar er is nog Spaanse interesse. Ook Nany Dimata geniet belangstelling.

Het Nieuwsblad schrijft dat Anderlecht alles op alles zet om Bakkali alsnog van de hand te doen op de slotdag van de transferperiode. Het contract van de 25-jarige flankaanvaller loopt nog tot medio 2022, maar toch is Anderlecht hem liever kwijt dan rijk. Een transfer naar Sparta ging niet door, maar een Spaans avontuur kan nog soelaas brengen. Volgens Het Laatste Nieuws is en blijft Sparta Rotterdam wél de enige en meest valabele piste voor Bakkali.

Verder is ook Dimata nog gegeerd op de transfermarkt, al staat Vincent Kompany niet te springen om hem te laten vertrekken uit Anderlecht. Peter Verbeke ziet dan weer interesse in een blessuregevoelige speler die nochtans goed zijn boterham verdient, waardoor de sportieve baas van Anderlecht wel aan een deal denkt. Er is interesse vanuit Italië, Spanje en Portugal. Zelf ziet Dimata wel heil in een transfer.