Trossard is de held tegen Tottenham, dat steeds verder wegzakt

Trossard is de held tegen Tottenham, dat steeds verder wegzakt

31-01-2021 22:55
3

De vrije val van Tottenham Hotspur op de Premier League-ranglijst houdt aan. Na de 1-0 nederlaag bij Brighton & Hove Albion heeft Spurs maar één van de laatste vier competitiewedstrijden gewonnen en staat het nu op de zesde plaats. Bij Brighton was Leandro Trossard de held van de dag, hij tekende voor het winnende doelpunt. 

Na zeventien minuten vierden The Seagulls een verdiende voorsprong. Trossard legde de bal in het netje na een kwartier spelen. Brighton was simpelweg de betere ploeg en de driepunter kwam hen toe. Spurs was niet in staat om echt gevaarlijk te worden en ook basisspeler Toby Alderweireld kon in de negentig minuten die hem gegund waren de verliespartij niet afwenden.

Daardoor valt Tottenham nu buiten de top-vier en is het zelfs terug te vinden op plaats zes in de Engelse Premier League. Het verrassende West Ham United staat vijfde en ploegen als Leicester City, Liverpool, Manchester United en Manchester City zijn al helemaal aan de horizon verdwenen voor de formatie van trainer José Mourinho. Brighton blijft zeventiende.