Eupen vist achter het net voor Verrips: 'Nederlanders gaan met Nederlander lopen'

Eupen vist achter het net voor Verrips: 'Nederlanders gaan met Nederlander lopen'

31-01-2021 20:51
3

Michael Verrips zal de komende maanden niet te bewonderen vallen in de Jupiler Pro League. KAS Eupen zat op vinkentouw om de Nederlander over te nemen, maar die heeft uiteindelijk voor zijn vaderland gekozen. FC Emmen zou de doelman in huis halen.

Verrips maakte in het verleden furore bij KV Mechelen, destijds in Eerste Klasse B. Toen Malinwa de oversteek maakte naar het hoogste niveau, besloot het sluitstuk zijn kans te wagen in de Premier League. Daar legde Sheffield United voldoende geld op tafel om hem los te weken. Dat avontuur draaide echter op niets uit, want Verrips wacht er nog altijd op zijn eerste speelminuten.

Eupen dacht van die heikele situatie te profiteren, maar blijkbaar lacht FC Emmen de tanden bloot. De Nederlanders zouden Verrips tot het einde van het seizoen huren, meldt Voetbal International. Maandag zouden de laatste details uitgeklaard worden tussen de drie partijen. Zo moet Eupen hoogstwaarschijnlijk nog op zoek naar een nieuwe doelman. Ortwin De Wolf staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van Royal Antwerp FC.