Opsteker voor de Rode Duivels: Castagne keert terug bij Leicester City

Opsteker voor de Rode Duivels: Castagne keert terug bij Leicester City

31-01-2021 16:45 Laatste update: 19-02-2021 18:28
2

De kern van de Rode Duivels wordt de laatste weken geteisterd door blessures. Ook Timothy Castagne kan er nu van meespreken. Hij moest na 37 minuten gewisseld worden bij Leicester City in de match tegen Leeds United. 

Castagne kampt waarschijnlijk met een spierblessure, al is het nog niet duidelijk hoe ernstig die is. Van Axel Witsel weten we al dat hij het EK waarschijnlijk niet gaat halen, maar ook heel wat andere Duivels liggen of lagen de afgelopen weken in de lappenmand.

Mogelijk is die blessuregolf te wijten aan de opeenvolging van wedstrijden. Mede door de coronacrisis zit de kalender dit seizoen namelijk propvol. Heel wat topspelers raken daardoor overbelast. Castagne was dit seizoen overigens al eens zes weken geblesseerd met een spierverrekking. 

Update: Een opsteker voor de Rode Duivels na de vele blessuregevallen. Timothy Castagne keert terug bij Leicester City. Ook concurrent-rechtsback Ricardo Pereira is terug. “Ze zullen allebei klaar zijn”, citeert Het Nieuwsblad coach Brendan Rodgers. “Ze hebben goed getraind. Alleen moeten we oppassen met Ricardo omdat hij iets langer out was.”