'OH Leuven heeft oren naar transfer van Henry, gesprekken zijn aan de gang'

'OH Leuven heeft oren naar transfer van Henry, gesprekken zijn aan de gang'

31-01-2021 13:45 Laatste update: 01-02-2021 08:45
3

Oud-Heverlee Leuven neemt afscheid van Milan Tucic. De 24-jarige Sloveen kon zich aan den Dreef nooit doorzetten. Dat is niet alles, want mogelijk vertrek ook Thomas Henry nog. Besiktas klopt aan voor de Engelsman.

Eerder deze week toonde Celta de Vigo al interesse in Henry, maar concreet werd dat niet. Besiktas is echter wel geneigd om stevig in de buidel te tasten voor de sterkhouder van OHL. Dat schrijft Sportwereld.

OH Leuven maakte zelf het vertrek van Tucic bekend via de officiële kanalen. 'In deze campagne kwam Tucic enkel in actie op het veld van KV Oostende. In de Diaz Arena kreeg hij een kleine 20 minuten van coach Marc Brys. In het seizoen 2019-2020 stond de spits drie keer tussen de lijnen in 1B en draafde hij ook op in de bekerwedstrijd op Stayen', klinkt het.

Update: Het Nieuwsblad weet dat de interesse van Besiktas serieus is en ook Henry staat open voor een transfer naar Turkije. OHL is bereid om mee te werken, als er genoeg op tafel wordt gelegd tenminste. Wordt vervolgd.