Keert Ciman terug naar de Belgische velden? Er is interesse

Keert Ciman terug naar de Belgische velden? "Er is interesse"

30-01-2021 23:30
5

De nu 35-jarige Laurent Ciman nam recent afscheid van Toronto FC en mag uitkijken naar een nieuwe club. Waar zijn toekomst ligt, weer de ervaren verdediger echter nog niet.

Ciman werd aan het einde van het MLS-seizoen bedankt voor bewezen diensten bij Toronto FC en zoekt nu naar een nieuwe club. Hij blijft ook ambitieus. "Ik train sinds november thuis met een coach", geeft hij aan bij La Libre. "Ik voel me fysiek ook heel goed."

Het is ook nog niet zeker dat Ciman in Noord-Amerika zal blijven voetballen. Hij werd gelinkt aan Montreal Impact, maar tot een akkoord kwam het niet. Europa dan? "Na dat idee de afgelopen maanden te hebben afgewezen, wordt een terugkeer mogelijk", zegt Ciman.

België
Zo zou Ciman ook kunnen terugkeren naar België, dat hij in 2015 verliet. "Er is interesse uit de Pro League", bevestigt Ciman. "Maar ik kom alleen terug voor een interessante sportieve uitdaging", geeft de voormalige Rode Duivel aan.

Zoniet, zit het verhaal van Ciman er mogelijk op. "Maar ik geef mezelf tot de transferperiode in juni. Ik heb twee of drie ideeën voor omscholing in het voetbal, maar nu concentreer ik me nog op mijn leven als voetballer. Ik ben nog steeds gemotiveerd", besluit hij.