UPDATE: 'Dirar komt wel degelijk naar Brugge, Club huurt mét optie op meer'

UPDATE: 'Dirar komt wel degelijk naar Brugge, Club huurt mét optie op meer'

29-01-2021 22:56 Laatste update: 30-01-2021 12:14
47

Speelt Nabil Dirar dra weer voor Club Brugge? Yagiz Sabuncuoglu meent van wel. Volgens de Turkse journalist bereikte Club Brugge met Fenerbahce een akkoord om Dirar tot het einde van het seizoen te huren. 

Dirar die in beeld is bij Club Brugge, elke transfermercato dook het verhaal op. Ook deze winter was het opnieuw prijs, maar nu lijkt een terugkeer van Dirar dan toch eindelijk in de maak. Na het (tijdelijke) vertrek van Krepin Diatta en Emmanuel Dennis had Club Brugge een nieuwe kracht nodig.

De naam van Facundo Pellistri viel in het Jan Breydelstadion, maar de speler van Manchester United kiest voor een tijdelijke periode bij het Spaanse Alaves. Zo kwam Club Brugge dus weer uit bij Dirar. De 34-jarige Belgische Marokkaan kon de voorbije maanden bij Fenerbahce geen rol van betekenis meer spelen.

Update 30/1: Het Nieuwsblad bevestigt dat Club Brugge onderhandelt met Nabil Dirar. De Marokkaan van Fenerbahçe wordt eerder omschreven als een 'opportuniteit' en wissel voor Clinton Mata. Van een akkoord is voorlopig verre van sprake. Binnen het Club-bestuur is er nog geen unanimiteit over de meerwaarde van Dirar. Vandaag zouden de neuzen in dezelfde richting moeten wijzen.

Update 2: Waals voetbaljournalist Sacha Tavolieri maakt gewag van witte rook boven Jan Breydel. De onderhandelingen met de ervaren Dirar zouden zo goed als afgerond zijn. In eerste instantie gaat het om een huurovereenkomst tot het einde van het huidige seizoen, maar Club zou ook een optie tot koop hebben opgenomen in de voorwaarden.