Antwerp krijgt Waasland-Beveren dan toch klein, twee treffers van Lamkel Zé

29-01-2021 22:34
50

Royal Antwerp FC heeft vrijdag met 3-2 gewonnen van Waasland-Beveren. De bezoekers kwamen na twee doelpunten van Didier Lamkel Zé telkens terug in de partij, maar uiteindelijk besliste Dylan Batubinsika vlak voor het einde de partij.

De fans van Antwerp willen Lamkel Zé weg, maar de middenvelder bewees tegen Waasland-Beveren dat hij nog altijd kan voetballen. Na 18 minuten knalde hij The Great Old op voorsprong. Daarna bewees Lamkel Zé met zijn viering waarom hij niet goed ligt in de groep en bij de fans. Met een bijzonder briefje vierde hij zijn doelpunt.

Antwerp was beter tegen Waasland-Beveren, maar kon niet gaan rusten met een voorsprong. Beiranvand gaf een overbodige strafschop weg en Frey zorgde voor de 1-1 ruststand.

Ook na de rust was het wedstrijdbeeld hetzelfde. Antwerp domineerde. Waasland-Beveren kroop verplicht naar achteren. Opnieuw bracht Lamkel Zé de thuisploeg op voorsprong en bracht Beiranvand zijn ploeg in de problemen. De doelman bracht de bal niet al te handig terug in het spel. Daarna verdedigde Antwerp niet al te goed en kon Frey zijn tweede van de avond vieren.

Antwerp trok daarna opnieuw naar voren. Het leek niet te gaan lukken, maar toen was er Batubinsika. Hij verlengde de bal in doel. Het leer was net voldoende over de lijn. Dat had ook de assistent gezien. Door de zege springt Antwerp naar de tweede plaats.