Nog meer Anderlecht op televisie: Play Sports bereidt docureeks voor

Nog meer Anderlecht op televisie: Play Sports bereidt docureeks voor

29-01-2021 20:00
7

Bij Telenet heeft men besloten om met Play Sports Open een nieuw sportkanaal te maken. Daar zal men nieuwe sportgerelateerde content brengen, waaronder een docureeks over RSC Anderlecht.

Dat kondigde RSC Anderlecht zelf aan via de officiële kanalen. Het bedrijf werkt samen met Anderlecht aan een vierdelige documentaire over het 'nieuwe paars-wit'. De kijker krijgt daarmee ook een unieke blik achter de scherm binnen de club.

De documentaire zal aan het einde van dit seizoen te zien zijn op Play Sports Open. "In een jaar waar onze supporters verder dan ooit zijn, willen we hen dichter dan ooit doen meeleven", zegt Tim Borguet, de Head of Marketing bij Anderlecht.

"Met RSCA Studio - ons in house productieteam - delen we dagelijks verhalen vanuit het hart van de club. Over kanalen heen, in een veelheid aan vertelvormen en op maat van onze supporters. Supporters op zoek naar spanning laten we het matchday momentum maximaal beleven. Supporters op zoek naar ontspanning voeden we met een aanbod dat verder reikt dan 90 minuten voetbal", geeft Borguet aan.

"De vierdelige documentaire en samenwerking met Telenet is een van de initiatieven waarmee we iedereen met een paars-wit hart willen raken", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie