'Huurovereenkomst moet transfer van Anderlecht-speler Bakkali mogelijk maken'

'Huurovereenkomst moet transfer van Anderlecht-speler Bakkali mogelijk maken'

Sparta Rotterdam heeft een manier gevonden om Zakaria Bakkali tijdelijk over te nemen van Anderlecht. Volgens RTV Rijnmond zou er een doorbraak kunnen komen tussen beide partijen.

Het gewezen toptalent is inmiddels 25 jaar oud en is op een zijspoor beland bij Anderlecht. Sparta wil hem graag naar Nederland halen, maar heeft geen geld om spelers aan te trekken. Volgens RTV Rijnmond probeert de club om tot een huurovereenkomst te komen met paars-wit. De tweevoudig international staat nog tot 2022 onder contract bij Anderlecht, maar hij heeft al sinds begin oktober geen minuut meer gespeeld.

Sparta-trainer Henk Fraser ziet Bakkali desondanks graag komen: de twee kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke tijd in de jeugdopleiding van PSV. "Iedereen weet hoe ik over Zakaria denk. Maar andere factoren hebben daar meer invloed op", liet hij voor het 0-0 gelijkspel tegen FC Twente al weten aan ESPN. "Of hij er gewoon bij komt als het aan mij ligt? Ja, ik vind het gewoon een uitstekende speler. Alleen: je moet wel weten hoe we er allemaal voorstaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie