SELECTIE: Nog steeds geen Haroun en Mbokani bij Antwerp, wel opvallende terugkeer

SELECTIE: Nog steeds geen Haroun en Mbokani bij Antwerp, wel opvallende terugkeer

28-01-2021 16:49
3

Royal Antwerp FC krijgt vrijdagavond de op papier eenvoudigste klus van het seizoen voor de kiezen. Rode lantaarn Waasland-Beveren zakt dan immers af naar de Bosuil. Frank Vercauteren rekent in zijn selectie nagenoeg op dezelfde namen als bij de 0-2-zege in Eupen, al keert met Simen Juklerod wel een opvallende kracht terug.

Uit de spelerskern die Antwerp via sociale media met de buitenwereld heeft gedeeld, valt af te leiden dat Juklerod zijn plaatsje bij de negentien heroverd heeft. Midweeks ontbrak van hem nog elk spoor. De Noor zou aan het onderhandelen zijn met Celta de Vigo over een uitgaande transfer. Die lijkt niet voor meteen te zijn, gezien zijn selectie.

Voor het overige doet Vercauteren beroep op dezelfde jongens van afgelopen dinsdag. Daar wordt de trainer ook deels toe gedwongen, aangezien heel wat vaste waarden ontbreken. Jean Butez, Faris Haroun en Dieumerci Mbokani zijn nog steeds geblesseerd, terwijl Aurélio Buta, Jérémy Gélin en Koji Miyoshi onbeschikbaar blijven na hun positieve coronatest.