Breaking news

'Anderlecht wil transfervrije middenvelder weghalen voor de neus van Galatasaray'

'Ronaldo heeft lak aan protocollen en overtreedt meerdere coronaregels'

'Ronaldo heeft lak aan protocollen en overtreedt meerdere coronaregels'

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 15:45do 28-01-2021 om 15:45

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 15:46do 28-01-2021 om 15:46

Cristiano Ronaldo heeft zich naar verluidt niet gehouden aan de coronaregels in Italië. De superster zou samen met zijn Georgina Rodriguez meerdere overtredingen hebben begaan.

Dat meldt Corriere dello Sport. Ronaldo behoorde niet tot de selectie van Juventus voor het bekerduel met SPAL. Van die gelegenheid maakte de Portugees dankbaar gebruik, door met zijn vrouw een luxueus skioord in de buurt van Turijn, genaamd Courmayeur, te bezoeken voor haar verjaardag. 

Courmayer ligt alleen in een ander gebied dan Turijn. Volgens de coronaregels in Italië is reizen buiten eigen regio streng verboden. Ronaldo zou zich dus niet aan deze regel hebben gehouden. Daarnaast sliep de Juve-aanvaller samen met zijn vrouw in een hotel dat eigenlijk niet open mocht zijn. De twee zouden ook in een groep een rit met een sneeuwscooter hebben gemaakt.

Het duo zou nog geen boete hebben gekregen voor hun overtredingen. Er is ook een video gemaakt van Ronaldo en zijn vrouw tijdens de tocht met de sneeuwscooter. Nadat hij gepost was op social media, werd de video echter vrijwel meteen weer verwijderd. Het betreffende filmpje is door verschillende accounts echter weer opnieuw geplaatst.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CrisginaBrasil (@crisginabrasil)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws