Clement tegen Clement in Brugse derby: “Verwacht een goeie, spannende match”

Clement tegen Clement in Brugse derby: “Verwacht een goeie, spannende match”

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 16:05do 28-01-2021 om 16:05

Cercle Brugge neemt het op tegen Club Brugge. Een Brugse derby tussen Paul Clement en Philippe Clement. Beide coaches spreken over de derby en het belang ervan.

Paul Clement denkt dat het een spannende match zal worden tegen de rivaal uit Brugge. “Ik verwacht een goeie, spannende en nipte wedstrijd. In al onze matchen tegen topclubs waren we tot nu toe zeer competitief, behalve dan thuis tegen Genk", citeert Sporza.

“Deze derby is van groot belang voor ons, we zullen er alles aan doen om te winnen. We weten dat onze fans thuis op tv naar deze wedstrijd zullen kijken. Die verantwoordelijkheid voelen we. We gaan ons best doen om met passie te spelen, met trots”, aldus Paul Clement.

Philippe Clement zag goede trainingen. "We gaan er alles aan doen om al onze volgende matchen te winnen. De kans dat dat lukt is klein, maar zoveel mogelijk punten pakken is het doel. Ik wil concurrentie in de groep en scherpe trainingen. Dat loopt goed. We werken en trainen goed en laten jongens doorgroeien vanuit de schaduw.”

Volgens Philippe Clement staat Cercle te laag in de het klassement. “Ik ben verbaasd over de terugval van Cercle. Cercle presteert goed, maar is niet meer zo efficiënt. Met hun voetbal zouden ze minstens in de middenmoot moeten staan, dus er kan wat pech mee gemoeid zijn dat ze nu zo laag staan.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat winnen?

Cercle
8%
Club Brugge
77%
Gelijkspel
15%
(52 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws