Brys moet puzzelen bij OH Leuven: Schrijvers deed het best goed

Brys moet puzzelen bij OH Leuven: "Schrijvers deed het best goed"

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 13:30do 28-01-2021 om 13:30

OH Leuven begint de opeenvolging van wedstrijden te voelen. Marc Brys zag zijn sterspeler Xavier Mercier uitvallen tegen Sporting Charleroi. Ook Thibault Vlietinck en Musa Al-Tamari zijn geblesseerd.  Het zware programma begint duidelijk te wegen.

"Mijn eigen team is nu vooral mijn bezorgdheid", stelt hij op de officiële website. "Die opeenvolging van matchen begint toch echt wel te wegen. We geven altijd het volle pond. Dat kost enorm veel energie en dat blijkt ook uit onze data. Je zit ook met de stress en de felheid die gepaard gaan met een competitiewedstrijd. Dat mag je toch echt niet onderschatten."

OHL moet zaterdag weer aan de bak tegen Beerschot. "We zullen kijken hoe zwaar de blessures van Mercier, Vlietinck en Tamari uitvallen. Mousa kreeg een tik, Thibault en Xavier moesten geblesseerd afhaken. We hebben slechts twee dagen om die jongens op te lappen voor de komst van Beerschot."

Siebe Schrijvers moest Mercier vervangen. "Schrijvers deed het best goed op de positie van Mercier. Maar Siebe is een ander type, meer een soort van tweede spits en minder een spelmaker", legt Brys nog uit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws