Beerschot en KV Kortrijk schieten niets op met zoutloos gelijkspel

27-01-2021 20:33 Laatste update: 20:41
1

K. Beerschot V.A en KV Kortrijk hebben de punten gedeeld na een bijzonder zoutloze wedstrijd. Beide ploegen kregen amper kansen en konden dan ook niet scoren. Het bleef 0-0.

Met K. Beerschot en KV Kortrijk kregen we twee ploegen tegenover elkaar die niet in de al te beste vorm verkeren. Dat was er ook aan te zien in de eerste helft. Geen reclame voor het voetbal, ook amper tot geen kansen in een zoutloze partij.

Aan het einde van de eerste helft kwam KV Kortrijk wel beter in de partij en kreeg het ook een uitstekende mogelijkheid op het openingsdoelpunt. Mike Vanhamel moest alles uit de kast halen nadat ploegmaat Prychynenko via eigen doel devieerde. Bij de rust stond het dan ook nog 0-0.

Echt veel beter voetbal kregen we na de pauze ook niet te zien. Kortrijk kreeg enkele kansjes, Beerschot zag hands van Zinho Gano in het strafschopgebied. Maar dat doelpunt? Dat bleef gewoon uit.

De wedstrijd kwam in het laatste kwart van de partij ook niet los en een slotoffensief kregen we dan ook niet te zien. Het bleef bij schoten uit de tweede lijn, op één goede poging voor Selemani na, en geen doelpunten: 0-0.