UPDATE: ‘Diagne (ex-Club Brugge) legt medische tests af in Engeland’

UPDATE: ‘Diagne (ex-Club Brugge) legt medische tests af in Engeland’

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 12:40wo 27-01-2021 om 12:40

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 15:12do 28-01-2021 om 15:12

Mbaye Diagne trekt zo goed als zeker naar de Premier League. Degradatiekandidaat West Brom zal de voormalige Club Brugge-spits huren met een optie tot aankoop.

West Brom was al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits. Eerst werd er aan Christian Benteke gedacht maar die bleek onhaalbaar. Uiteindelijk kwam de Engelse club in Turkije uit waar het Diagne opmerkte. Bij Galatasaray scoorde Diagne negen doelpunten in vijftien wedstrijden dit seizoen.

Genoeg dus om West Brom te overtuigen. Volgens Sky Sports stapt Diagne weldra op het vliegruig richting Engeland om het contract te ondertekenen. In ons land is Diagne het meest bekend van zijn passage blij Club Brugge. Diagne werd er als topspits binnengehaald maar verliet Club met de staart tussen de benen na enkele incidenten.

Update: Sky Sports meldt dat Mbaye Diagne bijna van West Brom is. De voormalige aanvaller van Club Brugge legde zijn medische tests af voor een transfer van zes maanden naar de Premier League. Ook Christian Benteke werd genoemd, maar het wordt aldus Diagne. Er zou ook een aankoopoptie zijn bedongen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Diagne slagen in de Premier League?

Ja
41%
Nee
59%
(140 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws