UPDATE: ‘Diagne (ex-Club Brugge) legt medische tests af in Engeland’

UPDATE: ‘Diagne (ex-Club Brugge) legt medische tests af in Engeland’

27-01-2021 12:40 Laatste update: 28-01-2021 15:12
10

Mbaye Diagne trekt zo goed als zeker naar de Premier League. Degradatiekandidaat West Brom zal de voormalige Club Brugge-spits huren met een optie tot aankoop.

West Brom was al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits. Eerst werd er aan Christian Benteke gedacht maar die bleek onhaalbaar. Uiteindelijk kwam de Engelse club in Turkije uit waar het Diagne opmerkte. Bij Galatasaray scoorde Diagne negen doelpunten in vijftien wedstrijden dit seizoen.

Genoeg dus om West Brom te overtuigen. Volgens Sky Sports stapt Diagne weldra op het vliegruig richting Engeland om het contract te ondertekenen. In ons land is Diagne het meest bekend van zijn passage blij Club Brugge. Diagne werd er als topspits binnengehaald maar verliet Club met de staart tussen de benen na enkele incidenten.

Update: Sky Sports meldt dat Mbaye Diagne bijna van West Brom is. De voormalige aanvaller van Club Brugge legde zijn medische tests af voor een transfer van zes maanden naar de Premier League. Ook Christian Benteke werd genoemd, maar het wordt aldus Diagne. Er zou ook een aankoopoptie zijn bedongen.