Breaking news

Opvallend gerucht: 'Torino wil Kouamé deze winter al weghalen bij RSC Anderlecht'

OFFICIEEL: Benson verlaat Antwerp en wordt uitgeleend aan PEC Zwolle

OFFICIEEL: Benson verlaat Antwerp en wordt uitgeleend aan PEC Zwolle

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 18:01di 26-01-2021 om 18:01

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 18:15di 26-01-2021 om 18:15

Manuel Benson verlaat Antwerp en gaat op huurbasis naar PEC Zwolle. De 23-jarige vleugelaanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van Royal Antwerp en is na Virgil Misidjan en Thomas Buitink de derde offensief ingestelde speler die in januari naar Zwolle wordt gehaald.

Vlak voor de wedstrijd tegen KAS Eupen kondigde Antwerp de huurdeal op de webstek aan, waar hij nog een contract heeft tot medio 2023. De Belgische Angolees zal eerst in quarantaine gaan en wordt vervolgens nog medisch gekeurd door PEC, maar de transfer is dus wel al rond.

De rappe vleugelaanvaller heeft zin in zijn Nederlandse avontuur. "De Nederlandse competitie volg ik op de voet en ik heb veel goede dingen gezien en gehoord over PEC Zwolle. Het is een ploeg die graag de bal heeft en wil voetballen op de helft van de tegenstander. Die aanvallende stijl past in mijn straatje. Daarnaast volgt de club mij al langere tijd intensief en daar straalt vertrouwen uit. De keuze had ik dan ook snel gemaakt."

'Benson wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan PEC Zwolle dat momenteel twaalfde staat in de Nederlandse competitie. Bij de uitleenbeurt werd geen aankoopoptie bedongen', klinkt het bij Antwerp

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede club voor Benson?

Ja
95%
Nee
5%
(38 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws