Club Brugge-coach Clement maakt indruk in Nederland: Echt een goede trainer

Club Brugge-coach Clement maakt indruk in Nederland: "Echt een goede trainer"

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 14:30di 26-01-2021 om 14:30

Onder Philippe Clement lijkt Club Brugge goed op weg om een tweede titel op rij te pakken. De trainer van Blauw-Zwart speelt met zijn jongens bijzonder goed voetbal en dat heeft men ook in Nederland inmiddels opgemerkt.

Voorlopig werd Clement nog niet vaak gelinkt met buitenlandse clubs, maar in Nederland kent men de naam Clement inmiddels wel al. De Nederlandse journalist Suleyman Öztürk was bij Voetbal International ook bijzonder lovend over de trainer van Club Brugge.

"Je moet weten hoe je met persoonlijkheden als Noa Lang moet omgaan en kennelijk is de trainer van Club Brugge daar wel toe in staat. Dat is ook echt wel een goeie trainer. Hij is kampioen geworden met Genk en Club Brugge, ook de Champions League gehaald en nu staan ze weer een straatlengte voor", geeft hij aan.

Of dat er ook voor zal zorgen dat er buitenlandse interesse komt in Clement, is nog maar de vraag. Eerder dit seizoen werd Stade Reims wel gelinkt aan Clement, maar de trainer van Club Brugge bedankte voor het aanbod.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws