Joos ziet revelatie: Ze legden Club Brugge het vuur aan de schenen

Joos ziet revelatie: "Ze legden Club Brugge het vuur aan de schenen"

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 13:00di 26-01-2021 om 13:00

KV Oostende is geruisloos naar de zesde plaats geslopen in de Jupiler Pro League. Play-Off 1 ligt dus binnen handbereik. Volgens Filip Joos zouden ze daar ook niet misstaan.

"Ze legden Club eigenlijk het vuur aan de schenen. En op Antwerp verbaasden ze me weer, al moet je je de vraag stellen of het nog verbazen is", benadrukt Joos bij Sporza. "Oostende maakte gelijk tegen een zeer matig Antwerp en ging dan op zoek naar de 1-2. Dat hadden ze wel sneller kunnen uitspelen. Het was een verdiende zege, omdat ze op z'n Oostends voetballen. Want dat is het echt: het is een keurmerk aan het worden. Coach Blessin heeft dat erin gekregen." "

Vooral middenvelder Nick Bätzner maakt de laatste weken indruk. "Hij heeft me twee keer zeer gecharmeerd. Op Club toonde hij persoonlijkheid. Hij is een bezige bij. En op de Bosuil lag hij aan de basis van de gelijkmaker. Hij zit overal tussen, doet niet de zotste dingen, maar lost het knap op. Hij draait ook naar voren. En dat is toch Oostende: naar voren willen spelen, de druk zetten als de tegenstander de bal heeft. Ik hoop dat die Bätzner mag blijven staan."

Dat laatste zal donderdag moeten blijken. Dan ontvangt KV Oostende die andere ploeg in vorm: Standard.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie je KV Oostende de top vier halen?

Ja
29%
Nee
71%
(157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws